Buurtkamer reserveren voor een activiteit

Goed nieuws! Nu er meer mogelijk is vanwege de corona ontwikkelingen, gaan we de komende maanden gebruiken om ervaring op te doen met het op aanvraag gebruiken van de buurtkamer voor het organiseren van activiteiten, evenementen, workshops of vergaderingen.

Het primaire doel van de buurtkamer is om de sociale cohesie in de wijk te versterken en een laagdrempelige ontmoetingsplek te creëren voor alle bewoners uit de wijk.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden, de verschillende tarieven die we hanteren en de faciliteiten die beschikbaar zijn in de buurtkamer.

Op deze pagina vind je ook ons online aanvraagformulier zodat wij de benodigde informatie ontvangen waarmee we kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Na het inleveren van het formulier zullen we verder contact opnemen met de aanvrager.

Houd er wel rekening mee dat de buurtkamer door mede buurtbewoners wordt georganiseerd, die dit vrijwillig naast hun dagelijkse bezigheden doen en het dus soms even kan duren voordat je een reactie krijgt.

Dit vind je misschien ook leuk...