Burendag 25 september

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren op de 4e zaterdag in september. Het is al jaren een fenomeen dat door Douwe Egberts is bedacht en wordt ondersteund door het Oranjefonds. Het is een dag waarop buurtbewoners iets voor elkaar kunnen organiseren in de wijk. De buurt wordt gezelliger als je elkaar kent en zo maken we samen de buurt nog leuker, socialer en veiliger!

Dit jaar valt het op zaterdag 25 september en wij doen als buurtkamer voor het eerst mee!

We bieden tussen 12 en 17 uur verschillende activiteiten aan voor jong en oud in en om ons pand. Zo hebben we een aantal mega spelletjes en zijn wij benieuwd wie er goed is in mega dammen en mega domino. Kun je goed voetballen? Laat dat maar zien op ons mega voetbaldoel!

We zetten ook een speurtocht uit door de wijk met op de route leuke opdrachten. Ga lekker met elkaar op pad en kom daarna bij ons terug om lekker te springen op het springkussen. We hebben ook een popcornmachine en je kan je eigen limonade komen melken bij onze limonade-koe!!!

Ouders met kleinere kinderen kunnen de speurtocht bij de drakenspeeltuin (vanaf punt 11 in de speurtocht) beginnen en hiermee een kleinere speurtocht doen!

Voel je welkom om langs te komen en samen te genieten van hopelijk een mooie nazomerse septemberdag!
Mocht je het buurtkamer team willen ondersteunen door te helpen bij de activiteiten, geef je dan op als vrijwilliger!

Dit vind je misschien ook leuk...