Burendag in het Weespernieuws!

Drukke eerste Burendag bij Buurtkamer Weespersluis

di 28 sep 2021, 10:07    Buurt / wijk  voorlezen

WEESP Voor Buurtkamer Weespersluis was deze zaterdag de eerste Burendag die zij konden vieren, dus pakte de buurtkamer groots uit. “Vanaf het moment dat er een springkussen werd opgeblazen in de vroege ochtend was het al een gezellige boel,” zegt de organisatie.

Officieel begonnen de activiteiten pas in de middag, maar tijdens de opbouw kwamen nieuwsgierige buurtbewoners al kijken om te zien wat er te beleven viel. De buurtkamer had allerlei activiteiten georganiseerd: schminken, een mega voetbaldoel, een enorme limonadekoe, en grote domino, 4-op-een-rij en dammen. Daarnaast was er een popcorn machine voor de jonge buurtbewoners en koffie en thee voor hun ouders. 

“De hele dag door werden we druk bezocht door buurtbewoners en kon iedereen gezellig socializen met een lekker kopje koffie of thee,” vertelt de organisatie. “Veel buurtbewoners liepen deze dag voor het eerst de buurtkamer in. Voor het buurtkamer team was het ontzettend leuk om vele buurtbewoners te mogen ontvangen om het mooie pand te laten zien. Sinds de opening in maart kon er nog niet zoveel georganiseerd worden voor de volwassenen in de wijk, dus op deze dag was het zo fijn om met jong en oud te kunnen genieten van de buurtkamer en haar faciliteiten.”

Nu de wijk steeds groter wordt en de coronamaatregelen meer toelaten kijkt het buurtkamer team ernaar uit om steeds meer actitviteiten te kunnen organiseren. “Het team kijkt terug op een succesvol evenement en we hopen van harte dat wij dit volgend jaar weer met en voor jullie te kunnen organiseren!”

Dit vind je misschien ook leuk...