De Paas Challenge was een succes!

Zestien bikkels zijn gisteren tijdens storm, hagel, sneeuw en zon de paas challenge met elkaar aangegaan. Vier teams deden een parcours van sportieve activiteiten op het schoolplein bij de Buurtkamer. Het parcours was bedacht door twee van hen (Borna en Noud) samen met buurtsportcoach Bastiaan van Versa Welzijn.

Van panna nokkie tot een klimparcours, van behendig met een bal op een tennisraket door een klimtoestel klimmen tot op hoge snelheid rennen. En gelukkig ook even binnen opwarmen met een vraag en opdrachtenspel. Alles werd onder aanmoediging van hun teamgenoten aangegaan.

De teams waren gemixt en uiteindelijk won team D met Guus, Julian, Mick en Dayo de allereerste wisselbeker van de Buurtkamer! Top scoorder was Mees, die daarmee extra punten voor zijn team heeft binnengehaald.

En met paaseieren als traktatie werden ze allemaal als winnaars gefeliciteerd. Gaaf om te zien dat ze ondanks het weer er allemaal voor gingen. En de smile op hun gezichten als ze iets moeilijks voor elkaar kregen, was voor ons als begeleider onbetaalbaar.

We zijn blij met de super enthousiaste reacties van de tieners. En kijken uit naar het moment dat er weer om de wisselbeker van de Buurtkamer wordt gestreden.

Dit vind je misschien ook leuk...