“Ik kom voor het game feestje!”

Zondagmiddag, tijdens de eerste inloop van de Game Middag, kwam er een jongen de buurtkamer binnen die zei: “Ik kom voor het game feestje!”

Wat een heerlijke binnenkomer was dit! Hij kon meteen lekker gaan gamen met de andere jongens en meisjes die op deze nieuwe maandelijkse activiteit van de buurtkamer waren afgekomen.

Afgelopen zondag 5 juni kwamen vanaf 15 uur de gamers binnendruppelen. De bank en de grote TV waren al klaargezet en al snel werden de eerste potjes Mario Kart, Lego city, Roblox en Kirby samen gespeeld!

De meeste kinderen hadden hun eigen Nintendo Switch of tablet meegenomen en zaten heerlijk te spelen terwijl de ouders op de achtergrond met koffie zaten de kletsen. Daar kwamen ook de leukste ideeën naar voren, zoals een Game Night voor volwassenen, met poker of klaverjassen! Wellicht komt dit idee ook nog van de grond.

De initiatiefnemers van deze Game Middag verzorgden lekkere snacks en hadden deze toepasselijk op een display in de vorm van een game console gepresenteerd. De kinderen namen hier gretig even pauze voor van hun schermen om ervan te smullen.

Het slechte weer buiten maakten het ook zo gezellig en behaaglijk om lekker binnen te zijn.

Al met al een zeer geslaagde middag.

Tot volgende maand!

De volgende Game Middag staat gepland op zondag 3 juli. Check tzt de activiteitenkalender op de website.

Dit vind je misschien ook leuk...