Inrichting Buurtkamer

De sleutels van Buurtkamer Weespersluis zijn sinds 22 februari in het beheer van het Buurtkamerteam. Op de foto’s kun je het verschil zien van 3 maanden waarin er hard gewerkt is aan de inrichting van deze plek. Het is een mix geworden van nieuw, tweedehands en zelfgemaakt! Hieronder volgen er een paar foto’s van tijdens de bouw en hoe het er vandaag de dag uitziet. We zijn nog niet helemaal klaar, maar we laten graag zien hoe trots we nu al zijn dat we de Buurtkamer hebben kunnen inrichten met de hulp van het gehele team en donaties van buurtbewoners.

Op de ‘before’ foto is de scheidingswand nog niet geinstalleerd, op de ‘after’ foto zie je de verrijdbare bar, gemaakt door iemand van het team!
Tijdens de bouw links nog een open plafond en geen deur. Rechts zie je onze nieuwe (hoge) tafels en (hoge) stoelen. Ook is het hoekje links gezellig gemaakt met een bank en een staande lamp. Met vele plantjes proberen we het huiselijk te maken in deze ruimte.
Links was het plafond nog niet af, rechts zie je een gezellig kinderhoekje. Een TVmeubel met een TV en DVD speler, tafeltje met stoeltjes en een mini supermarktje. De mooi bruine kast maakt het hoekje helemaal af! Alles in deze hoek is gedoneerd door buurtbewoners!

Hier volgen nog wat meer sfeerimpressies:

Dit vind je misschien ook leuk...