Ketting kledingruil initiatief Weesp

Vanuit Buurtkamer Weespersluis willen we een kledingruil opzetten voor Weespersluis en andere wijken in Weesp. We gebruiken de succesformule zoals opgezet door Ketting kledingruil.

Hoe gaat het in zijn werking?
Als je je opgeeft krijg je eens in de zoveel tijd een tas met kleding van degene voor jou in de ketting. Je haalt eruit wat je leuk vindt en voegt er iets aan toe dat je weg wilt geven. Je geeft de tas binnen 3 dagen weer door aan degene na jou in de ketting. Als de tas weer bij je langs komt en er zit nog iets in dat je er zelf ingedaan hebt, dan haal je dat er weer uit. Zo blijft kleding niet continue rondgaan in de ketting.

Wij denken dat het past bij ons doel als buurtkamer om op laagdrempelige manier mensen met elkaar in contact te brengen en de verbinding in de wijk te versterken. Daarnaast is duurzaamheid belangrijk en biedt het een manier om ook de verbinding met de andere wijken in Weesp te versterken.


Vind jij het leuk om mee te doen of ken je iemand uit Weesp die het ook leuk lijkt? Stuur dan een mail met je naam, telefoonnummer en adres naar: buurtkamerweespersluis@gmail.com

Dit vind je misschien ook leuk...