Kinderkledingbeurs editie ‘Voorjaar 2022’

Op zaterdag 19 maart a.s. van 10u – 12u organiseren 2 enthousiaste buurtbewoners in Buurtkamer Weespersluis de eerste Kinderkledingbeurs editie ‘Voorjaar 2022’!

Hier kan je gedragen voorjaar- en zomerkinderkleding aanbieden, zonder zelf op de beurs te staan. Als verkoper breng je de kleding een dag van tevoren: wij hangen alles voor je in rekken of stallen we uit op tafels. Als verkoper doneer je 10 % van je verkoopopbrengst aan de Buurtkamer.

Als koper kun op de dag zelf leuke kinderkleding scoren dat op maat is gesorteerd. Uiteraard is alle kleding schoon, netjes en heel. Toegang is gratis.

We gaan er een gezellige beurs van maken, waar voor elk kind wel iets leuks te vinden is. Daarom hopen we op veel mensen die kleding komen inbrengen en bezoekers die komen kopen. Houd er wel rekening mee dat alleen met contant geld betaald kan worden. Pinnen is (nog) niet mogelijk!

Voor aanmelding als verkoper, om je kleding in te brengen, kun je mailen naar:
kinderkledingbeursweesp@gmail.com. We ontvangen graag je voor- en achternaam en telefoonnummer. Dan krijg je van ons een verkoopnummer en meer informatie. Let op: aanvragen voor een verkoopnummer kan tot uiterlijk 1 maart!

We zoeken ook nog vrijwilligers voor vrijdag 18 maart en zaterdag 19 maart om ons te helpen. Voor aanmelden als vrijwilliger of voor andere vragen, kun je ook naar bovengenoemd adres e-mailen.

Dit vind je misschien ook leuk...