De eerste kinderkledingbeurs in Buurtkamer Weespersluis is een feit!

Afgelopen zaterdag vond de allereerste Kinderkledingbeurs Weesp plaats in de Buurtkamer!! Twee bewoonsters uit Weespersluis hebben met de hulp van vele andere buren een zeer geslaagde eerste editie neergezet:

‘Wauw! We zijn nu nog aan het bijkomen….we wisten met 34 verkopers dat er in ieder geval een mooi aanbod van kleding zou zijn. En dat we hulp zouden krijgen van een aantal hardwerkende vrijwilligers. Maar dat er zoveel enthousiaste kopers waren was echt overweldigend!

Na de start om 10:00 stroomde de Buurtkamer al snel vol met nieuwsgierige kopers. Er waren een heleboel mooie kleren en schoenen te koop voor aantrekkelijke prijzen.

Ruim 500 items zijn verkocht, 2 volle auto’s met kleding en schoenen zijn richting Humanitarian Resources International Foundation (HRIF) gegaan en we hebben een mooi bedrag voor de Buurtkamer bij elkaar gekregen.

Deze eerste editie laat zien dat de formule geslaagd is maar we weten nu ook wat we anders willen doen (sorry voor lange rij voor de kassa….), maar al het enthousiasme van iedereen had de boventoon.

Verkopers, kopers, bezoekers, vrijwilligers, buren die items hebben uitgeleend: BEDANKT!

Wij zijn overtuigd dat er genoeg animo is voor een najaars- en winterkleding editie in september/oktober. Houd dus alle social media in de gaten of stuur je e-mailadres naar kinderkledingbeursweesp@gmail.com en dan houden we je op de hoogte!’

-de kinderkledingbeurs organisatie

Dit vind je misschien ook leuk...