Magisch toverpoeder

Wat te doen op een regenachtige dag midden in de zomervakantie?

Dan ga je natuurlijk magisch toverpoeder maken tijdens de Knutselclub in de Buurtkamer! Maar liefst 15 kinderen hadden zich opgegeven voor deze activiteit.

Na een voorstelrondje bleek dat velen niet zo goed wisten wat hen te wachten stond. We gingen gauw aan de slag om te laten zien wat de bedoeling was.

Op een papiertje konden ze van krijt en zout een gekleurd poedertje maken. Dit werd middels een zelfgemaakte trechter in een mini flesje gegoten. Bij de één ging het wat soepeler dan bij de ander, maar zoals altijd was het eindresultaat een verscheidenheid aan unieke creaties.

Het was een gezellige, stoffige en ziltige boel aan tafel!

De kinderen konden ook op een klein stukje papier een wens opschrijven, oprollen en in de fles doen. Laten we hopen dat ze voor mooi weer hebben gewenst en dat het uitkomt!!

Toen iedereen wel een beetje klaar was, stond er limonade klaar en was het tijd om even te spelen voordat de kinderen opgehaald werden.

De derde en tevens laatste knutselclub van de zomervakantie zal op woensdag 18 augustus zijn.

Wij zijn de groep vrijwilligers die ons hebben geholpen (en nog gaan helpen op de 18e) enorm dankbaar. Hun inzet en enthousiasme is onmisbaar! Nogmaals hartelijk bedankt aan de helpende handen!!!

Mocht jij het ook leuk vinden om een keer te helpen, schroom dan niet om ons een bericht te sturen!

Dit vind je misschien ook leuk...