Happy Stones – 6 mei

Update: De workshop zit vol! We hebben genoeg animo voor de twee workshops. Had jouw kind graag willen meedoen, maar mis je net de inschrijvings-boot? Mail ons toch even, dan zetten we je op de reservelijst. Wanneer er toch een last minute afzegging is, kunnen we deze lijst raadplegen om het plekje op te vullen of om je voor een volgende workshop op de hoogte te brengen!


Na het daverend succes van de drie sessies op 30 april, is er besloten om in de tweede week van de vakantie nogmaals de Happy Stones workshop aan te bieden!
Op donderdag 6 mei kunnen er 20 kinderen om 14u en/of 15.45u (indien genoeg animo) wederom stenen omtoveren tot Happy Stones!

Deze opgefleurde stenen worden dan in de wijk verstopt. Het is de bedoeling dat de stenen een ander blij maakt als het gevonden wordt!
Vandaar de naam Happy Stones! De steen mag bij de vinder blijven, maar het is ook leuk als ze weer elders in de wijk worden verstopt om een ander blij te maken! Mocht je er in de toekomst eentje vinden, dan kan je dat op deze facebook pagina Happy Stones Weesp melden!

Geef je kind gauw op via buurtkamerweespersluis@gmail.com!

Foto’s van facebook pagina Happy Stones

Dit vind je misschien ook leuk...