Weespersluis Duurzaam – woensdag 7 december (19-21u)

Live in de Buurtkamer
7 december
19:00-21:00

De mogelijke komst van de windmolens houdt veel van ons bezig. Maar kunnen we via WhatsApp wel goed met elkaar in gesprek? We hopen dat het voeren van de discussie tegenover elkaar ipv achter een scherm, begrip voor beide posities verhoogt.

Die vragen beantwoorden we graag met jullie in de Buurtkamer. Na een discussie met elkaar over de windmolens, geven lokale ondernemers een perspectief over snelle impactvolle aanpassingen in je huis:

-Just Nimbus, innovatief ondernemer Iwan Franssen vertelt hoe zijn regenwaterberging zorgt voor 50% water besparing en meer dan 70% Co² vermindering;
-Klimaat Concept, Pieter de Kruiff komt namens Klimaatconcept vertellen hoe je volledig of gedeeltelijk je woning van het gas kan krijgen. Dit d.m.v. (hybride) warmtepompen. Dit familiebedrijf uit Weesp, actief sinds 1987 geeft een perspectief uit de praktijk;
-Baar Advies, financieel adviseur uit Bussum die de financieringsmogelijkheden voor jou op een rijtje zet. Welke publieke en private mogelijkheden zijn er om deze verduurzaming in je huis door te voeren?

Wij nodigen jullie om op 7 december 2022 naar de buurtkamer te komen. Na afloop van het tweede deel kan je ook met de uitgenodigde partijen in gesprek met jouw vragen. Dit is een lokaal initiatief vanuit twee buren en gesteund door de buurtkamer. We merken dat duurzaamheid een onderwerp is dat breed leeft binnen de buurt en we hopen daar met deze avond een plek aan te geven.

We hebben plek voor zo’n 55 deelnemers aan de bijeenkomst. Neem gerust een of meerdere drankjes mee om tijdens de bijeenkomst te drinken met elkaar. Gezien de ruimte willen we je vragen in te schrijven via deze link.

Georganiseerd door: Florens Voogd & Alex van der Baan

Dit vind je misschien ook leuk...