Weespersluis Pubquiz – We hebben een winnaar!

Op 9 juni was het zover, de eerste Weespersluis Pubquiz. Niet bij de buurtkamer zelf, maar bij het Café ’t Sluisje (boven de Buurtkamer) want daar hebben ze een drankvergunning en met een wijntje of biertje van de tap quizt het toch net wat lekkerder.

Uiteindelijk waren er zo’n 30 deelnemers verdeeld over zes teams die zich door 7 verschillende thema-rondes worstelden, variërend van her-examen tot een Rusland/Oekraïne-ronde, van grabbelton tot foto-ronde en natuurlijk ontbrak ook de muziekronde niet.

Van vragende gezichten tot ‘aha-erlebnis’, alle emoties waren zichtbaar. De koppositie wisselde voortdurend, maar uiteindelijk was het team Bierfiets dat zich tot winnaar van de eerste Weespersluis Pubquiz mocht kronen en daarmee niet alleen eeuwige roem vergaarde, maar ook een gratis avondje had omdat de drankrekening van de winnaar verscheurd wordt.

Team Bierfiets heeft al aangegeven hun titel graag te verdedigen bij een volgende editie. Wanneer dat exact zal zijn is nog niet bekend, maar het zal ergens in het najaar zijn.

We houden jullie hierover op de hoogte via de socials en misschien treden jij en je team wel in de voetsporen van Team Bierfiets!

Dit vind je misschien ook leuk...